Beer Kefeke

Nederlands Limburg telt 28 waarvan 10 brouwerijhuurders (brouwers die hun bier elders laten brouwen). Belgisch Limburg telt 11 bierbrouwerijen waarvan 3 brouwerijhuurders. Deze groep van 39 brouwerijen zijn nog niet allemaal even bekend in Limburg.
Beer Kefeke is een platform waar middelgrote en kleine brouwerijen een plaats hebben om hun producten te presenteren aan bierliefhebbers in Venlo en omgeving. Als speciaal bier café zijn we begonnen met een selecte groep van 10 brouwerijen om het concept aan de liefhebber te presenteren. Deze brouwerijen zijn allemaal persoonlijk benaderd en met een persoonlijk gesprek is de passie en gedachtegang om bier te brouwen overgedragen. Deze kennis willen wij als café ook overbrengen aan de liefhebber. Je krijgt een totaal pakket aangeboden: lekkere unieke bieren met een verhaal.

Naast de functie als café willen wij ook onze maatschappelijke verantwoording afleggen om voor de buurtbewoners een buurtfeest te organiseren zodat de samenhorigheid zal stijgen. Ook willen wij een platform worden voor lokale artiesten die hun kunsten mogen presenteren, denkend aan muzikale en artistieke kunsten.

Ook is het café een plaats om te genieten van proeverijen en brouwworkshops met als beste troef een wij(k)maaltijd op woensdag.

Kijk voor meer informatie op Wij(k)maaltijd bij FLORES

Kijk voor meer informatie op Proeverijen

Kijk voor meer informatie op Bier collectie

Openingstijden: 

Maandag – gesloten

Dinsdag – gesloten

Woensdag – van 14:00 tot 22:00 uur

Donderdag – op afspraak

Vrijdag – van 14:00 tot 22:00 uur

Zaterdag – van 12:00 tot 22:00 uur

Zondag – van 12:00 tot 20:00 uur

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren.